My Blog :)

Thursday, 9 June 2011

OH Hebat! Saya Dah Ada Blog ~ Pitam 4 Hari @_@

Assalamualaikum
Hati ku girang takkala berjaya mendaftarkan diri dlm dunia blogger ni. chaiyakkk la aku . wink !
Pada tarikh yg bersejarah apetah lagi bernostalgia ni aku berjaya menyiapkan blog yg takde la hebat sgt , tp aku percaya ia nya akan jadi hebat satu hari nanti , kalah kaki blogger yg laen nuh *awai2 lagi dah mula berangan , cehhhh! :P
Lupa lak ceq nak habaq tarikh , pada tepat jam 00.03 10HB/JUN/2011,secara rasmi nya blog ceq dilahirkan dalam dunia2 blogger ni.
Anyway , ceq ni bukan nya kaki menaip sgt , tp xpela , apa2 pon ceq try, org ckp apa tu , pelan2 kayuh. boleh mcm tu . wink! wink!
Ok la, rasa mcm terlalu over lak ni , mcm dah kelaut sgt2 , tp tq la utk en.wad yg telah byk menolong ceq membuat blog ni *hey wad , aku mention nama ko ni. hahahhaha . mengong =.='
wokeh derr, wasalam blogger ~ :)

4 comments:

  1. hehehehe... adeiii.. malu laaaa... wink wink.. tak pa slow2 naaa..
    sat ni hang mai kl aku ajaq hang ok :D

    ReplyDelete
  2. hahahhaa. x payah nak ajaq jauh2. sia2 ja ada fb, leh ajaq kat sna :P

    ReplyDelete
  3. kenapa cepat sgt 4 hari? up lagi 1 hari hehehe

    ReplyDelete
  4. amboi2.. melawan nmpk.. tak pa aswad baik punya.. aka DAFI hahahah

    ReplyDelete