My Blog :)

Monday, 13 June 2011

Kembali Setelah Pitam 4 Hari ~ :D

As Salam ~
isk rasa pelik plak , asal la aku asyik hapdep blog time tgah malam cenggini , berpuaka sungguh blog aku ni. hehhee. *cehh! mcm la byk sgt blog yg aku hapdep padahal baru nak masuk yg kedua ni, kui3
tak kesah la wei~
Kini aku kembali setelah pitam 4 hari, bajet mcm betol2 je pitam, padahal mencari point utk di hapdep kan. lalala.
tp ceq xde la point2 tu, suma secara spontan je.
isk apa ntah ceq nak bgtau *apa kena dgn aku ni , jap aku jap ceq .
hahahhaha
Actually, selama 4 hari aku pitam, aku tatau apa aku nak buat start ari jumaat sampai ari isnin *hari ni dah masuk selesa okeh !
aku cem ntah , malam minggu je besh. hahahaha
tiap2 malam besh bg aku . tp tak kesah la beb.
asalkan aku dapat tido .
*apa yg aku nak citerkan sebenar nya ni. hehehe.

itu saja yg aku nak hapdep. ntah apa2 kan.?
smua wad la pnya pasal ni , aku blur tatau nak hapdep apa .
pitam lagi la mcm ni.
Je t'aime Blogger ;P


Thursday, 9 June 2011

OH Hebat! Saya Dah Ada Blog ~ Pitam 4 Hari @_@

Assalamualaikum
Hati ku girang takkala berjaya mendaftarkan diri dlm dunia blogger ni. chaiyakkk la aku . wink !
Pada tarikh yg bersejarah apetah lagi bernostalgia ni aku berjaya menyiapkan blog yg takde la hebat sgt , tp aku percaya ia nya akan jadi hebat satu hari nanti , kalah kaki blogger yg laen nuh *awai2 lagi dah mula berangan , cehhhh! :P
Lupa lak ceq nak habaq tarikh , pada tepat jam 00.03 10HB/JUN/2011,secara rasmi nya blog ceq dilahirkan dalam dunia2 blogger ni.
Anyway , ceq ni bukan nya kaki menaip sgt , tp xpela , apa2 pon ceq try, org ckp apa tu , pelan2 kayuh. boleh mcm tu . wink! wink!
Ok la, rasa mcm terlalu over lak ni , mcm dah kelaut sgt2 , tp tq la utk en.wad yg telah byk menolong ceq membuat blog ni *hey wad , aku mention nama ko ni. hahahhaha . mengong =.='
wokeh derr, wasalam blogger ~ :)