My Blog :)

Sunday, 3 July 2011

Transformers ! Serius Gempak ~ Boleh !

Woaa. Full House citer ni , mcm x caya je. keluar awai pon tak dan nak tgk citer ni , apatah lagi nak book via tenet je. adoii. td saya dan sepupu terchinta saya , Oja..pegi la mall sbb nak layan citer ni , dah tu sampai je kat wayang tu , gila ramai kot orang kat situ , siyes. sabaq jela. mula tu saya berplanning nak jugak tgk citer ni , tgk dkat screen , gila gempak kot citer ni , tiket saja , selling fast , ada yg dah full house. Hebat sgt kah citer ni.? hahaha

sampai ke arini saya belum berkesempatan nak tgk citer ni. apatah la mengikuti nya . adoi. sabaq jela. tika dok beratur try jgak la nak layan citer ni plak 

Sekali lagi <3

Last2 malas nak tunggu sbb ramai sgt , kitorg pon berlalu pergi. muahahha Citer ni pon lebih kurang sama je dgn citer Transformers td tu. 
Tiket pon dah full house. siyes kali ni terkejut tgk citer melayu yg tiket dia dah full house , gempak siot , rasa mcm nak test je tp kan , ceq kurang sikit cerita cinta2 ni. wakakka. *kalu ada couple x pe la :P
(tapi rasa nya x perlu kot bercouple utk semata2 nak tgk citer ni).ngeh3

tapi apa2 pon saya berpuas hati , even x tgk wayang kedua citer ni saya tetap berpuas ati sbb Oja belanja saya makan GCB lagi. wakaka
Murah rezeki hang nanti oja.
*aku ni asyik bertapi je dari td. wakaka

Okeh la, melalak x semena2 dah malam ni. Mau tdo. Itu saja untuk di hadpet malam ni. wakaka.
cam poyo la ;P

Selamat Malam Blogger ;)

No comments:

Post a Comment