My Blog :)

Sunday, 3 July 2011

Transformers ! Serius Gempak ~ Boleh !

Woaa. Full House citer ni , mcm x caya je. keluar awai pon tak dan nak tgk citer ni , apatah lagi nak book via tenet je. adoii. td saya dan sepupu terchinta saya , Oja..pegi la mall sbb nak layan citer ni , dah tu sampai je kat wayang tu , gila ramai kot orang kat situ , siyes. sabaq jela. mula tu saya berplanning nak jugak tgk citer ni , tgk dkat screen , gila gempak kot citer ni , tiket saja , selling fast , ada yg dah full house. Hebat sgt kah citer ni.? hahaha

sampai ke arini saya belum berkesempatan nak tgk citer ni. apatah la mengikuti nya . adoi. sabaq jela. tika dok beratur try jgak la nak layan citer ni plak 

Sekali lagi <3

Last2 malas nak tunggu sbb ramai sgt , kitorg pon berlalu pergi. muahahha Citer ni pon lebih kurang sama je dgn citer Transformers td tu. 
Tiket pon dah full house. siyes kali ni terkejut tgk citer melayu yg tiket dia dah full house , gempak siot , rasa mcm nak test je tp kan , ceq kurang sikit cerita cinta2 ni. wakakka. *kalu ada couple x pe la :P
(tapi rasa nya x perlu kot bercouple utk semata2 nak tgk citer ni).ngeh3

tapi apa2 pon saya berpuas hati , even x tgk wayang kedua citer ni saya tetap berpuas ati sbb Oja belanja saya makan GCB lagi. wakaka
Murah rezeki hang nanti oja.
*aku ni asyik bertapi je dari td. wakaka

Okeh la, melalak x semena2 dah malam ni. Mau tdo. Itu saja untuk di hadpet malam ni. wakaka.
cam poyo la ;P

Selamat Malam Blogger ;)

Monday, 13 June 2011

Kembali Setelah Pitam 4 Hari ~ :D

As Salam ~
isk rasa pelik plak , asal la aku asyik hapdep blog time tgah malam cenggini , berpuaka sungguh blog aku ni. hehhee. *cehh! mcm la byk sgt blog yg aku hapdep padahal baru nak masuk yg kedua ni, kui3
tak kesah la wei~
Kini aku kembali setelah pitam 4 hari, bajet mcm betol2 je pitam, padahal mencari point utk di hapdep kan. lalala.
tp ceq xde la point2 tu, suma secara spontan je.
isk apa ntah ceq nak bgtau *apa kena dgn aku ni , jap aku jap ceq .
hahahhaha
Actually, selama 4 hari aku pitam, aku tatau apa aku nak buat start ari jumaat sampai ari isnin *hari ni dah masuk selesa okeh !
aku cem ntah , malam minggu je besh. hahahaha
tiap2 malam besh bg aku . tp tak kesah la beb.
asalkan aku dapat tido .
*apa yg aku nak citerkan sebenar nya ni. hehehe.

itu saja yg aku nak hapdep. ntah apa2 kan.?
smua wad la pnya pasal ni , aku blur tatau nak hapdep apa .
pitam lagi la mcm ni.
Je t'aime Blogger ;P


Thursday, 9 June 2011

OH Hebat! Saya Dah Ada Blog ~ Pitam 4 Hari @_@

Assalamualaikum
Hati ku girang takkala berjaya mendaftarkan diri dlm dunia blogger ni. chaiyakkk la aku . wink !
Pada tarikh yg bersejarah apetah lagi bernostalgia ni aku berjaya menyiapkan blog yg takde la hebat sgt , tp aku percaya ia nya akan jadi hebat satu hari nanti , kalah kaki blogger yg laen nuh *awai2 lagi dah mula berangan , cehhhh! :P
Lupa lak ceq nak habaq tarikh , pada tepat jam 00.03 10HB/JUN/2011,secara rasmi nya blog ceq dilahirkan dalam dunia2 blogger ni.
Anyway , ceq ni bukan nya kaki menaip sgt , tp xpela , apa2 pon ceq try, org ckp apa tu , pelan2 kayuh. boleh mcm tu . wink! wink!
Ok la, rasa mcm terlalu over lak ni , mcm dah kelaut sgt2 , tp tq la utk en.wad yg telah byk menolong ceq membuat blog ni *hey wad , aku mention nama ko ni. hahahhaha . mengong =.='
wokeh derr, wasalam blogger ~ :)